banner

Kaapse Hof

Kaapse

Opdrachtgever: Slokker Vastgoed

Projectomschrijving: Ruime en luxe wonen op loopafstand van het centrum van Doorn, op fietsafstand van de Kaapse bossen en met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Kaapse Hof bestaan uit 31 luxe woningen in verschillende types. Rijtjeswoningen, twee-onder-een-kapwoningen, bungalows en een vrijstaande villa; allemaal anders, maar allemaal, luxe, comfortabel en duurzaam.

Werkzaamheden:  BVI Services is verantwoordelijk voor de complete werkbouwtuigkundige installatie. Alle woningen worden ontwikkeld met energiezuinige installaties waaronder een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Het gehele project wordt volledig gasloos. De verwarming en warmwater voorziening wordt gerealiseerd door middel van grondgebonden warmtepompen.

Voltooiing: Project in uitvoering.

SuytSicht Rittenburg

Rittenburg

 

Opdrachtgever: Sprangers Vastgoedontwikkeling

Projectbeschrijving: SuytSicht is een vrij gelegen appartementengebouw met veertien appartementen verdeeld over vijf bouwlagen. Het complex bevindt zich aan de zuidkant van de wijk Rittenburg in Middelburg en biedt uitzicht richting de stad, de landerijen en de kust. SuytSicht beschikt over verschillende type appartementen, verdeeld over vijf bouwlagen: Watermunt, Duinviool en Zeewinde. Op de begane grond bevinden zich twee appartementen en de overige twaalf appartementen op de verdiepingen zijn zowel via de lift als het trappenhuis bereikbaar.

Werkzaamheden: BVI Services is verantwoordelijk voor de complete werkbouwtuigkundige installatie. Alle appartementen worden ontwikkeld met energiezuinige installaties waaronder een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Het appartementencomplex volledig gasloos. De verwarming en warmwater voorziening wordt gerealiseerd door middel van een warmtepomp. In de appartementen wordt vloerverwarming geplaatst in de verblijfsruimtes.

Voltooiing: Project in uitvoering

Holland Park Blok 5 Diemen

Blok 5Opdrachtgever: Bergwijkstadspark B.V.

Projectbeschrijving: Holland Park wordt een levendige wijk met zo’n 5.000 inwoners. Het project bestaat uit maar liefst dertien verschillende appartementencomplexen en vier torens, omgeven door water. De 113 appartementen in blok 5 zijn verdeeld over vijf tot zeven woonlagen  in 26 woningtypen en 17 variaties. Er zijn appartementen in diverse prijsklassen en in afmetingen van 48 tot 138 m2. Alle appartementen hebben een eigen berging en twee fietsparkeerplaatsen in de speciaal gerealiseerde fietsenstallingen. Daarnaast kunnen alle bewoners gebruik maken van de sfeervol ingerichte binnentuin.

Werkzaamheden: BVI Services is verantwoordelijk voor de complete werkbouwtuigkundige installatie van Blok 5.

Voltooiing: Project in uitvoering

Tinggi Towers

26-06-2019 Hits:1239 Algemeen Mart Buijs - avatar Mart Buijs

  Opdrachtgever: Domus Vastgoed Projectbeschrijving: In Almere verreizen twee nieuwe woontorens, één van 8 verdiepingen en één van 11 verdiepingen. De woontorens hebben verschillende typen hoekappartementen en studio's. De studio's zijn ongeveer...

Read more

Kaapse Hof

26-06-2019 Hits:1341 Woningbouw Mart Buijs - avatar Mart Buijs

Opdrachtgever: Slokker Vastgoed Projectomschrijving: Ruime en luxe wonen op loopafstand van het centrum van Doorn, op fietsafstand van de Kaapse bossen en met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Kaapse Hof bestaan...

Read more

SuytSicht Rittenburg

24-06-2019 Hits:1257 Woningbouw Mart Buijs - avatar Mart Buijs

  Opdrachtgever: Sprangers Vastgoedontwikkeling Projectbeschrijving: SuytSicht is een vrij gelegen appartementengebouw met veertien appartementen verdeeld over vijf bouwlagen. Het complex bevindt zich aan de zuidkant van de wijk Rittenburg in Middelburg en...

Read more