Klimaatbeheersing

BVI Services heeft jarenlange ervaring op het gebied van klimaatbeheersing, de expertise die we hierin hebben wordt onderverdeeld in onderstaande disciplines:

Koeltechniek

Het koelen in zowel de utiliteit als woningbouw wordt een steeds belangrijker onderdeel in de installatietechniek. Mede doordat gebouwen steeds beter geïsoleerd worden stijgt de vraag naar een goed werkend koelsysteem gedurende de warmere maanden van het jaar.

Als STEK-gecertificeerd installateur denkt BVI Services graag met haar klanten mee in het leveren en monteren van het juiste koelsysteem, mogelijke opties hierbij zijn: VRF-systeem, multi-/splitunits en (grondgebonden) warmtepompen. Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek voor wat betreft een passend koel-advies.

Verwarmingstechniek

BVI Services denkt graag mee in het leveren en monteren van een geschikt verwarmingssysteem. Denk hierbij o.a. aan warmtepomptechniek, centrale verwarming en luchtverwarming. 

Luchtbehandeling

Ventileren is van essentieel belang voor het creëren van een gezond werk- en leefklimaat in zowel de utiliteit als de woningbouw. BVI Services denkt hierin graag mee met haar klanten bijvoorbeeld in de vorm van een luchtbehandelingskast of WTW-ventilatieboxen.

Warmtepomp

Natuurlijk geregeld is niet voor niets onze slogan. Duurzaam denken is hierbij een belangrijk onderdeel binnen de visie van BVI Services. Dit vertaalt zich in het adviseren, leveren en monteren van (grondgebonden) warmtepompsystemen waarbij BVI Services kan putten uit de kennis die is opgedaan bij haar BRL6000-21 certificering (bodem gebonden energiesystemen).

Gebouwbeheersysteem (GBS)

BVI Services denkt op het gebied van regeltechniek graag met u mee. Dit doen we door het  regeltechnisch koppelen van uw werktuigbouwkundige installaties. Een gebouwbeheersysteem is hier uiteraard een uitstekend voorbeeld van.