Service &
onderhoud

Service waar u echt op kunt vertrouwen.

Kenmerkend aan BVI Services is onze eigen service en onderhoud afdeling, waarop onze klanten écht kunnen vertrouwen.

We zoeken altijd naar een passende toekomstbestendige oplossing, want wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze opdrachtgevers en eindgebruikers tevreden zijn en op ons kunnen vertrouwen, ook na afronding van een project. Een goede service en nazorg vinden wij dan ook onmisbaar in onze dienstverlening.

Onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen en daarom bieden wij een onderhoudscontract aan, zodra het project is afgerond. Om het onderhoud zo prettig mogelijk te laten verlopen, maken wij duidelijke afspraken met onze klanten en plannen wij onderhoud in op vaste momenten. Met regelmatig onderhoud aan de werktuigbouwkundige installaties zorgen wij ervoor dat onze klanten ook in de toekomst kunnen blijven rekenen op een comfortabel en gezond binnenklimaat.

Klachten en storingen

Komt u ondanks het onderhoud aan de installaties toch voor een onaangename verrassing te staan? Dan kunt u de klacht of storing melden bij onze afdeling service & onderhoud. Omdat wij u graag op een snelle en prettige manier willen helpen bij een klacht of storing, heeft u bij de afdeling service & onderhoud een vast aanspreekpunt en zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor storingen. Door snel te schakelen en betrokken te blijven, zorgen wij altijd voor een passende oplossing.

Gebouwbeheersysteem (GBS)

BVI Services denkt op het gebied van regeltechniek graag met u mee. Dit doen we door het  regeltechnisch koppelen van uw werktuigbouwkundige installaties. Een gebouwbeheersysteem is hier uiteraard een uitstekend voorbeeld van. Dit systeem ondersteunt onze Service & Onderhoudsmonteurs bij het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden of het opsporen van storingen.